Diensten


Wordt de vloerverwarming niet meer zo warm als voorheen? warmt maar een gedeelte op? Of wordt deze helemaal niet meer warm en blijft deze zelfs helemaal koud?

Er zijn zoveel verschillende oorzaken waardoor de vloerverwarming niet meer naar behoren werkt en dus ook zoveel verschillende soorten oplossingen.

Dé vloerverwarming specialist van Nederland

Dé vloerverwarming specialist van Nederland is een initiatief van erkend en door Kiwa gecertificeerd installatiebedrijf KG-onderhoud te Zoetermeer.

KG is gespecialiceerd in service, onderhoud en installatie van CV-ketels, hybride warmtepompen en airco’s. Een all-rounder in de installatie branche.

Vloerverwarming spoelen, radiator schoonmaken en waterzijdig inregelen is eigenlijk de basis van een goed functionerende en dus efficiënte CV-installatie. Jammer genoeg zien wij dit in de praktijk zelden terug.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van vloerverwarming installaties uit de jaren 80 en 90 met de bekende zwarte niet diffusiedichte tyleen vloerverwarming buizen. Als enige in Nederland hebben wij zelf diverse spoelmachines en spoelmethodes ontwikkelt om iedere uitdaging aan te kunnen gaan. Ook leveren wij speciale gescheiden composiet vloerverwarming verdelers wie speciaal zijn ontwikkeld voor niet diffusiedichte vloerleidingen maar ook voor de hybride warmtepomp installaties. Deze verdelers zijn dan ook nergens anders te koop.

Door jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppen en reinigen van vloerverwarming installaties durven wij met recht te zeggen:

Wij zijn Dé vloerverwarming specialist van Nederland!

Als het ons niet lukt, lukt het niemand!

Onze specialismes:

Vloerverwarming onderhoud

Waterzijdig inregelen

Radiator schoonmaken

Zwarte slangen vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming wordt niet warm